Casper (Blacksugar Casper)

Hallo, ik ben Casper!
Casper (stamboom: Blacksugar Casper) werd geboren op 24 juni 2003.
Casper is een blonde Labrador reu.
Hij was de enige gele reu in een gemengd zwart/geel nest van 8 pups.

Stamboom Casper

Stamboom Casper

Karakter

Casper is een uiterst stabiele en vrolijke Labrador. Om Casper uit zijn lood te slaan zal je veel moeten ondernemen. Hij kent totaal geen stress of nervositeit. Pluk de dag is zijn levensmotto. Soms noemen we Casper onze grote m’en foutist omdat hij zo ontspannen door het leven gaat. Hij is heel positief ingesteld en zal van elke situatie het beste maken.
Zoals het voor een Labrador hoort, is Casper uiterst sociaal naar alles en iedereen. Hij beschouwt iedereen meteen als een vriend.
Casper is heel sociaal maar tegelijk ook vrij zelfstandig en kan ook wel een tikkeltje koppig uit de hoek komen. Hoewel Casper houdt van gezelschap om zich heen, houdt hij niet heel erg van plakkerigheid en overdreven geknuffel.

Hobby’s

Onze Casper is ondertussen met zijn 13 jaar hoogbejaard en houdt daardoor nu vooral van de rust. Luieren in zijn mand in de woonkamer en in het gras in de tuin vormen zijn hoofdbezigheid.
En zoals het een Labrador betaamd, vormt eten voor Casper nog steeds het toppunt van de dag.
Als jongere hond was Casper ook fan van wandelen, op stap gaan en vooral ook van zwemmen.

Gezondheid

Voor zijn 13-jarige leeftijd verkeert Casper nog in goede gezondheid. Uiteraard gaat alles wel al wat trager en strammer maar dat heeft alles met zijn hoge leeftijd te maken.
Casper is wel al een aantal jaren blind. Maar ondanks deze handicap, weet hij zich nog heel goed te redden.

Reacties gesloten