Fotoshoot


Met de komst van mijn honden is ook fotografie een soort 2de uit de hand gelopen hobby geworden.
Om me verder in de fotografie te verdiepen, volgde ik een opleiding basisfotografie in avondopleiding waarin ik de basisprincipes onder de knie kreeg. Verder volgde ik nog een aantal workshops specifiek toegespitst op hondenfotografie. Samen met het nemen van heel veel kiekjes van mijn eigen honden, leverde dit gaandeweg een resultaat op waar ik heel veel fijne reacties op kreeg.

Omdat beelden vaak zoveel zeggen en foto’s van hun geliefde huisdier mensen blij kunnen maken, nam ik de stap om hondenfotoshoots te gaan aanbieden. Indien u interesse heeft in een fotoshoot van uw geliefde huisdier, kan u steeds hier contact opnemen. Ik heb zelf vooral ervaring in hondenfotografie, in mindere mate kattenfotografie maar sta zeker ook open voor huisdierfotografie in het algemeen.

Voor honden bied ik de fotoshoots aan op een door u gekozen natuurlijke locatie. Op een plaats waar uw 4-voeter zich goed voelt zodat uw hond(en) op de foto’s zullen staan zoals ze echt zijn. Met hun eigenheid, hun eigen karakter, hun eigen manier van doen en tijdens hun favoriete bezigheden. Ik vind het heel belangrijk dat de honden zich tijdens de hele fotoshoot optimaal voelen zodat ook hun eigenheid naar voor kan komen op de foto’s. Hier zal ik tijdens de hele fotoshoot naar streven.

Om een impressie te krijgen van wat u zoal van een fotoshoot kan verwachten, kan u eens rondneuzen in de fotogalerij van mijn eigen honden.

In een fotoshoot is het volgende inbegrepen:

  • Fotoshoot van 1 hond/huisdier, meerdere huisdieren uiteraard in overleg mogelijk
  • Nabewerking van de foto’s ter optimalisatie
  • U ontvangt de foto’s in hoge resolutie

Reacties gesloten